laura-dent-logo-white

JE VETËM NJË HAP LARG

BUZËQESHJES TËNDE
TË RE

Planifikoni vizitën
tuaj tani

Fillo ndryshimin
Female dentist with dentistry tools isolated

Buzëqeshje përfekte

LAURA DENT

Buzëqeshja ideale është rezultati i një mjekimi dentar të shkëlqyer dhe kujdesit të rregullt të dhëmbëve. Klinika jonë iu ofron pacientëve mundësinë për të arritur buzëqeshjen ideale.

Buzëqeshja ideale është ajo që shfaqet kur pacienti jonë ndjehet i sigurtë dhe i kënaqur me sherbimet e ofruar nga klinika jonë. Për ne, buzëqeshja e pacientit është një dëshmi e suksesit të trajtimit tonë dhe e përkushtimit ndaj shëndetit dhe estetikës së dhëmbëve.

Klinika jonë është vendi ku kujdesi i jashtëzakonshëm është i lidhur me teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë, duke siguruar një përvojë të shkëlqyer dhe të përshtatshëm për secilin individ.

RASTET TONA &
ÇFARË THONË KLIENTËT

"Unë kam pasur një përvojë të jashtëzakonshme në klinikën dentare "Laura Dent". Kam qenë gjithmonë e shqetësuar në lidhje me vizitat dentare, por stafi i kësaj klinike arriti të më bëjë të ndihem e kënaqur dhe e rehatuar."
P.L
Manager
"Fillimisht, atmosfera në klinikë ishte e pastër dhe e organizuar mirë. Brenda klinikës, përdoren materiale të teknologjisë së fundit dhe pajisje të modernizuara, duke krijuar një ndjenjë besimi dhe profesionalizmi."
R.I
Designer
"Stafi i klinikës "Laura Dent" ishte i mrekullueshëm. Ata ishin shumë të kujdesur dhe të durueshëm, duke më degjuar me kujdes dhe përgjigjeshin në mënyrë të plotë në pyetjet e mija."
A.H
Developer

RRETH KLINIKËS

LAURA DENT

Ne jemi klinikë dentare me përvojë të gjatë në ofrimin e shërbimeve dentare të cilat janë të përshtatshme për të gjithë pacientët tanë. Klinika jonë është e ekipuar me pajisje moderne dhe përdor teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë, duke siguruar kujdesin më të mirë për dhëmbët tuaj.

Stafi ynë i përbërë nga stomatologë të kualifikuar dhe të përvojshëm janë të gatshëm t’ju ofrojnë trajtimin dhe kujdesin e duhur. Ne i kuptojmë nevojat individuale të secilit pacient dhe punojmë me ju për të siguruar një plam të personalizuar të trajtimit që përshtatet me saktësi me nevojat tuaja.

 

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, duke përfshirë pastrimin e dhëmbëve, plombimin, trajtimin e rrënjës, protetikën dentare, terapinë ortodontike e sherbime estetike. Cilësia e lartë dhe siguria e pacientit janë për ne prioritet, dhe ne punojmë vazhdimisht për të përmisuar përvojën tuaj në klinikë

SHIKONI

SHËRBIMET TONA

Klientët tanë janë prioriteti ynë. Ne ofrojmë shërbime kualitative dentale nga një ekip profesionistësh. Na kontaktoni për më shumë detaje.

ZBARDHIM

IMPLANTE

FASETAT

KIRURGJI

PERIODONTOLOGJI

ORTODONCI

KURORAT

MBUSHJE

KU NA GJENI?

Rruga "Shyqyri Brari", Kopshti Botanik, Tirana , Albania