laura-dent-logo-white

RASTET & MENDIMET

"Unë kam pasur një përvojë të jashtëzakonshme në klinikën dentare "Laura Dent". Kam qenë gjithmonë e shqetësuar në lidhje me vizitat dentare, por stafi i kësaj klinike arriti të më bëjë të ndihem e kënaqur dhe e rehatuar.".
P.L
Manager
"Fillimisht, atmosfera në klinikë ishte e pastër dhe e organizuar mirë. Brenda klinikës, përdoren materiale të teknologjisë së fundit dhe pajisje të modernizuara, duke krijuar një ndjenjë besimi dhe profesionalizmi".
R.I
Designer
"Stafi i klinikës "Laura Dent" ishte i mrekullueshëm. Ata ishin shumë të kujdesur dhe të durueshëm, duke më degjuar me kujdes dhe përgjigjeshin në mënyrë të plotë në pyetjet e mija".
A.H
Developer
"Ekipi i madh dhe shumë të fokusuar në trajtimin e pacientëve. Jam vërtet i kënaqur me rezultatet tek unë. Do të doja të rekomandoja këtë klinikë për të gjithë
E.N
Financiere
"Dhëmbët e mi tani janë të drejtë dhe shërbimi është shumë miqësor. Laura është një profesioniste e vërtetë dhe më shpjegoi gjithë fazat e trajtimit dhe si do të duken dhëmbët e mi pasi të përfundoj trajtimi".
A.R
Footballer