laura-dent-logo-white

SHERBIMET

SHIKONI

SHËRBIMET TONA

Klientët tanë janë prioriteti ynë. Ne ofrojmë shërbime kualitative dentale nga një ekip profesionistësh. Na kontaktoni për më shumë detaje.

ZBARDHIM

IMPLANTE

FASETAT

KIRURGJI

PERIODONTOLOGJI

ORTODONCI

KURORAT

MBUSHJE

SHERBIMET DENTARE

ZBARDHIMI

Zbardhimi i dhëmbëve është një procedurë estetike që përdoret për të larguar zbokthinat e ndezura dhe për të fituar ngjyrë më të bardhë.

IMPLANTE

Implantet dentare janë zgjidhje kirurgjikale për të zëvendësuar dhëmbët e humbur duke futur mbështetje metalike në eshtrat e dhëmbit.

FASETAT

Fasetat dentare janë shtresa të holla por të qëndrueshme të vendosura mbi sipërfaqën e dhëmbëve për të përmisuar pamjen estetike

KIRURGJI

Kirurgjia dentare është fushë e mjekësisë dentare që përfshin procedurat kirurgjikale për të trajtuar problemet komplekse të dhëmbëve.

PERIODONTOLOGJI

Periodontologjia merret me diagnostifikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të indeve peri-dhembore. Kjo përfshin inflamacionin e gingivës, humbjen e fijeve dhe të shtojcave peri-dhembore.

ORTODONCI

Ortodoncia trajton dhe korrigjon defektet e zgjatura, të zvarritura dhe të regullit të dhëmbëve. Kujdesi ortodontik është i rëndësishëm për funksionin e mirë dhe estetikën e dhëmbëve.

 

KURORAT

Kurorat dentare janë mbrojtës të dhëmbëve që ndihmojnë në riparimin e estetikës së dhëmbëve. Këto shtresa zakonisht janë të bëra nga porcelani ose materiali kompozit, dhe vendosen mbi dhëmbët e dëmtuar.

MBUSHJET

Mbushjet dentare janë të përdorura për të riparuar të njejtën strukturë dhëmbi, që është dëmtuar nga kariesi apo thyerjet

 

Dentistë
Profesionistë

Dentistet tanë janë të angazhuar ne ofrimin e trajtimit të duhur dhe cilesisë së lartë për pacientët tanë. Ne perdorim njohuritë  dhe teknologjinë e avancuar për të siguruar trajtimin me te mirë dhe më të përshtatshëm për secilin pacient. Nepërmjet kontrollit të rregullt dhe trajtimit te kujdesshëm, dentistët ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve orale dhe mbajne gojën dhe dhembet e shëndetshëm.

Perkushtimi i dentistëve shfaqet edhe ne menyrën se si ata komunikojnë dhe lidhen me pacientet e tyre. Ne dëgjojmë me kujdes dhe i kuptojmë nevojat dhe shqetësimet e secilit pacient. Perkushtimi jonë ndaj komunikimit efektiv dhe përgjigjies ndaj pyetjeve të pacientëve ndihmon ne krijimin e një marrëdhenie te besueshme dhe te qëndrueshme me pacientët.

Ne shfaqim një nivel të lartë të kujdesit dhe empatise ndaj pacientëve tanë . Ne e kuptojmë se sherbimi dentistik mund të jetë i frikshëm dhe i stresueshem per disa persona. Prandaj, perdorim teknika të specializuara për të lehtësuar ankthin dhe frikën e pacientëve, duke krijuar një mjedis të rehatshëm dhe të sigurt. Pacientet ndjehen te mbështetur dhe të kujdesur ne duart e dentisteve tanë.

Zbardhimi i dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve është një procedurë estetike që përdoret për të larguar zbokthinat e ndezura dhe për të fituar ngjyrë më të bardhë. Zbardhimi i dhëmbëve përmison pamjen e dhëmbëve dhe rrit besimin në vete.

IMPLANTE

Implantet dentare janë zgjidhje kirurgjikale për të zëvendësuar dhëmbët e humbur duke futur mbështetje metalike në eshtrat e dhëmbit. Këto proteza të qëndrueshme sigurojnë funksionalitetin e një dhëmbi natyral dhe rikthejnë estetiken e buzëqeshjes.

Zbardhimi i dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve është një procedurë estetike që përdoret për të larguar zbokthinat e ndezura dhe për të fituar ngjyrë më të bardhë. Zbardhimi i dhëmbëve përmison pamjen e dhëmbëve dhe rrit besimin në vete.

IMPLANTE

Implantet dentare janë zgjidhje kirurgjikale për të zëvendësuar dhëmbët e humbur duke futur mbështetje metalike në eshtrat e dhëmbit. Këto proteza të qëndrueshme sigurojnë funksionalitetin e një dhëmbi natyral dhe rikthejnë estetiken e buzëqeshjes.