laura-dent-logo-white

RRETH NESH

Female dentist with dentistry tools isolated

Buzëqeshje përfekte

LAURA DENT

Buzëqeshja ideale është rezultati i një mjekimi dentar të shkëlqyer dhe kujdesit të rregullt të dhëmbëve. Klinika jonë iu ofron pacientëve mundësinë për të arritur buzëqeshjen ideale.

Buzëqeshja ideale është ajo që shfaqet kur pacienti jonë ndjehet i sigurtë dhe i kënaqur me sherbimet e ofruar nga klinika jonë. Për ne, buzëqeshja e pacientit është një dëshmi e suksesit të trajtimit tonë dhe e përkushtimit ndaj shëndetit dhe estetikës së dhëmbëve.

Klinika jonë është vendi ku kujdesi i jashtëzakonshëm është i lidhur me teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë, duke siguruar një përvojë të shkëlqyer dhe të përshtatshëm për secilin individ.

EKIPI JONË

DR. LAURA BRAHIMI

Dentiste

Doktorja Laura Brahimi është një dentiste e suksesshme që ka bërë një ndikim të madh në fushën e stomatologjisë. Ajo është një profesioniste e pasionuar, me njohuri të thella dhe aftësi të shkëlqyera që e bëjnë të kërkuar nga pacientet dhe komuniteti stomatologjik.

Doktorja Brahimi ka ndërtuar një karrierë të jashtëzakonshme në fushën e stomatologjisë. Pas përfundimit të shkollës së stomatologjisë me rezultate të shkelqyera, ajo ka punuar me përkushtim të madh për të fituar pervojë dhe për të zgjeruar njohuritë e saj.

DR. FRANCESCO CARBONE

Kirurg gjeneral oral

Doktori Francesko Carbone është një kirurg oral i suksesshëm, i cili ka arritur shumë ne fushën e kirurgjisë orale. Me njohuritë e tij të thëlla dhe aftësite e shkëlqyera, ai është një burim i besueshëm për trajtimin e çështjeve te ndryshme të gojes dhe strukturave të lidhura.

Doktori Carbone ka një karrierë të shkëlqyer në fushën e kirurgjisë orale. Pas mbarimit të shkollës së stomatologjisë, ai vazhdoi edukimin e tij duke specializuar në kirurgjine orale dhe maxillofaciale. Me vite të shumta pervojë dhe trajnime të specializuara, ai ka fituar njohuri të thella dhe ka zhvilluar një reputacion te mirë për aftësitë e tij të shkelqyera.

RRETH KLINIKËS

LAURA DENT

Ne jemi klinikë dentare me përvojë të gjatë në ofrimin e shërbimeve dentare të cilat janë të përshtatshme për të gjithë pacientët tanë. Klinika jonë është e ekipuar me pajisje moderne dhe përdor teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë, duke siguruar kujdesin më të mirë për dhëmbët tuaj.

Stafi ynë i përbërë nga stomatologë të kualifikuar dhe të përvojshëm janë të gatshëm t’ju ofrojnë trajtimin dhe kujdesin e duhur. Ne i kuptojmë nevojat individuale të secilit pacient dhe punojmë me ju për të siguruar një plam të personalizuar të trajtimit që përshtatet me saktësi me nevojat tuaja.

 

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, duke përfshirë pastrimin e dhëmbëve, plombimin, trajtimin e rrënjës, protetikën dentare, terapinë ortodontike e sherbime estetike. Cilësia e lartë dhe siguria e pacientit janë për ne prioritet, dhe ne punojmë vazhdimisht për të përmisuar përvojën tuaj në klinikë