laura-dent-logo-white

BALLINA > SHERBIMET

Duke krijuar buzëqeshje Gjdo ditë

Shërbimet tona

Shërbimet që ofrojm ne

Ekipi ynë i kualifikuar dhe i përkushtuar përdor teknologjinë më të fundit për të siguruar shërbime dentare të larta cilësie. Ne kemi një mjedis të pastër dhe të relaksuar që ofron një përvojë të mrekullueshme për pacientët tanë.

Zbardhimi

Zbardhimi

Klinikën Dentare "Laura Dent" ofron trajtimin e zbardhimit të dhëmbëve për të sjellë një buzëqeshje të bardhë dhe tërheqëse. Përdorimi i teknikave të avancuara dhe produkteve cilësore na lejon të largojmë plakën dhe diskolorimet për rezultate të shkëlqyera.

Fasetat E-Max

Fasetat E-Max

Në Klinikën Dentare "Laura Dent" ofrojmë faste të personalizuara dhe cilësore për të rikrijuar pamjen e dhëmbëve të prishur ose të thyer. Ky trajtim ofron një zgjidhje estetike dhe funksionale për të ju dhënë një buzëqeshje të bukur.

Implantet Dentare

Implantet Dentare

Me trajtimet e implanteve dentare në Klinikën "Laura Dent", ju mund të zëvendësoni dhëmbët e humbur me zgjidhje të qëndrueshme dhe të natyrshme. Ekipi ynë i r ofron konsultime të personalizuara dhe trajtimin e avancuar për të siguruar një buzëqeshje të plotë

Ortodoncia

Ortodoncia

Klinikën Dentare "Laura Dent" ofron trajtimin ortodoncik për të korrigjuar pozicionin e dhëmbëve. Përdorimi i aparatëve ortodoncikë të avancuar dhe trajtimet e personalizuara sigurojnë rezultate të shkëlqyera në përmirësimin e estetikës dhe funksionalitetit të dhëmbëve.

Kurorat dhe Këllëfët

Kurorat dhe Këllëfët

Klinikën Dentare "Laura Dent" ofron trajtimin ortodoncik për të korrigjuar pozicionin e dhëmbëve. Përdorimi i aparatëve ortodoncikë të avancuar dhe trajtimet e personalizuara sigurojnë rezultate të shkëlqyera në përmirësimin e estetikës dhe funksionalitetit të dhëmbëve.

Mbushje

Mbushje

Mbushjet dhe riparimet përdoren për të trajtuar dhëmbët me kavitete, thyerje ose dëmtime të vogla. Ne ofrojmë mbushje dentare të cilat janë të përputhshme me ngjyrën dhe formën e dhëmbëve tuaj, duke rikthyer integritetin dhe funksionin e tyre.

Terapi

Terapi

Terapia dentare përfshin trajtimin e sëmundjeve dhe problemet e ndryshme të dhëmbëve dhe fytit. Ne ofrojmë terapi të personalizuar për të trajtuar kariesinë, inflamacionin e fytit, dhimbjen e dhëmbëve dhe çdo problem tjetër të mundshëm që keni në zonën orale.
Te gjitha ne laura dent

Periodontologji

Periodontologji

Periodontologjia merret me shëndetin e gumsave dhe strukturave tjera të mbështetjes së dhëmbëve. Ne ofrojmë trajtime periodontale për të trajtuar sëmundjet e gumsave, siç eshte gingiviti , dhe për të ruajtur shëndetin e përgjithshëm të strukturave të mbështetjes së dhëmbëve tuaj.

Kirurgji orale

Kirurgji orale

Kirurgjia orale përfshin procedurat kirurgjikale të nevojshme për të trajtuar problemet komplekse të dhëmbëve dhe strukturave të mëdha orale. Ne ofrojmë kirurgji orale për të hequr dhëmbët e këputur, për të vendosur implantet dhe për të zgjidhur çdo komplikacion tjetër që mund të ketë nevojë për ndërhyrje kirurgjikale.

Lumturi e garantuar

Në Klinikën Dentare "Laura Dent", ofrojmë lumturi të garantuar për pacientët tanë. Duke përdorur metodat e avancuara dhe trajtimin e personalizuar, ne sigurojmë rezultate të shkëlqyera për shëndetin dhe bukurinë e dhëmbëve tuaj. Besojmë në cilësinë e shërbimit tonë dhe jemi të vendosur t'i kënaqim pacientët me rezultatet e jashtëzakonshme që ofrojmë.

Teknologji e mrekullueshme

Ne jemi përkushtuar në përdorimin e teknologjisë së mrekullueshme në shërbimet tona stomatologjike. Duke u mbështetur në mjete dhe pajisje të avancuara, ne ofrojmë trajtimin më të saktë, më të efektshëm dhe më të këndshëm për pacientët tanë. Përdorimi i teknologjisë së fundit siguron një përvojë të shkëlqyeshme dhe rezultate të shkëlqyera për pacientët tanë.

Stafi profesional

Stafi ynë është i përbërë nga profesionistë të kualifikuar dhe të përvojës në fushën e stomatologjisë. Me angazhimin tonë ndaj trajnimeve të vazhdueshme dhe ndjeshmërisë ndaj zhvillimeve të reja në fushën e stomatologjisë, ne ofrojmë një shërbim të kualifikuar dhe të besueshëm. Stafi ynë ka pasion për kujdesin e pacientit dhe është gati të ju ofrojë kujdesin më të mirë dhe këshillat e duhura për shëndetin dentar.